Pickleball: Et livlig padlespill for alle aldre og befolkning

Pickleball ble oppfunnet i 1965 som et bakgårdsspill for barn, på Bainbridge Island, Washington.Pickleball er en racket/padlesport som ble skapt ved å kombinere elementer fra flere andre racketsporter.

En pickleballbane ligner påbadminton, med et nett som ligner påtennis, og åreårene ligner de ibordtennis.Det er som en blanding av tennis, badminton og bordtennis.To eller fire spillere bruker solide årer for å slå en perforert polymerball over et nett.

Pickleball
Fargerikt bilde av to lag som spiller Pickleball i et blandet dobbeltformat.

Mengden aktivitet og trening av pickleball er mindre enn for tennis, og folk som ikke spiller tennis så godt egner seg til å spille pickleball som en vanlig trening.Spesielt for de som ikke har forutsetninger for å spille tennis, bordtennis og badminton, når de ønsker å finne mer intense idretter, er pickleball et utmerket valg.

Målet med Pickleball da og nå var å lage et spill som er morsomt for hvert medlem av familien.Spredningen av sporten tilskrives dens popularitet innen samfunnshus, kroppsøvingsklasser, offentlige parker, private helseklubber, YMCA-anlegg og pensjonistsamfunn.

Pickleball 1

Hva er de 5 grunnleggende reglene for pickleball?

De fem reglene for pickleball er at ballen må holde seg på banen, det skal være ett sprett per side, servering må gjøres ved grunnlinjen, serven kan ikke lande i ikke-volley-sonen, og spillet slutter kl. 11, 15 , eller 21 poeng.

Hva er de 10 reglene for pickleball?

De 10 beste reglene for pickleball

● Rettsregler og dimensjoner.
● Regler for serveringssekvens.
● Serveringsregler.
● Dobbel returregel.
● Ingen volley-regel.
● Andre returregel.
● Regel utenfor grensene.
● Nettregler.

Hvilket utstyr trengs for pickleball?

Det nødvendige utstyret som kreves for å spille pickleball inkluderer pickleball-padler, pickleballs, en pickleballbane og et pickleballnett.Tape kan være nødvendig for å identifisere banens dimensjoner og markeringer hvis en offisiell domstol ikke er tilgjengelig.

Hvorfor er pickle ball så populær?

Det er et spill som passer for spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer.Reglene for pickleball er enkle, noe som gjør det til en flott introduksjonssport.Det kan også være ganske utfordrende, fartsfylte og konkurransedyktige spill når folk blir mer erfarne i å spille.


Innleggstid: 19. mai 2022